Koe aitoa tunnelmaa Lammin Talolla

 

 

Lammin Talo luo upeat puitteet tilaisuudellesi; olitpa sitten järjestämässä kokousta, koulutustilaisuutta, yrityksesi virkistyspäivää, unelmahäitä, ristiäisiä, syntymäpäiväjuhlia, perhejuhlia, muistotilaisuutta…

Lammin Talo isäntäväkineen tarjoaa kaiken, mitä tarvitset onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen – tietenkin toiveidesi mukaan räätälöitynä!
Saat samassa paketissa sekä upeat tilat, herkulliset pöydänantimet sekä rentouttavat ja viihdyttävät ohjelmapalvelut.

Päärakennuksessa käytössäsi on tyylikäs ja tilava sali juhla- sekä kokouskäyttöön (noin 30 henkilölle) sekä neljä viehättävää makuukamaria yöpymiseen. Tupakeittiö on varustettu ruokailujen ja kahvitusten järjestämistä varten.
Kokous- ja koulutustilaisuuksiin on käytettävissä kokousvälineistöä. Talosta löytyy myös rauhallisia tiloja esimerkiksi ryhmätyöskentelyä varten.

Lammin Talon uudistunut tallirakennus (noin 120 henkilöä) soveltuu lähes ympärivuotiseen, niin juhla- kuin kokouskäyttöön. (Katso Kuvia)

Lammin Talon vanha hirsisauna on kunnostettu ja tarjoaa leppoisan pehmeät löylyt. Vanhanajan saunakulttuuria ja rentoutusta mukavassa tunnelmassa.

Nyt myös juuri valmistunut hirsihuvila Villa Kallio meren rannalla upein merinäköaloin vuokrattavissa pieniin tilaisuuksiin noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Lisätietoa sivun yläosan alasvalikon artikkelista.

Soita ja kysy lisää, suunnitellaan yhdessä elämäsi tilaisuus!

Aitoa tunnelmaa

Lammin tila sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Luonnonrauhaa ja siisteyttä arvostavalle talo ja ympäristö tarjoavat mahdollisuuden järjestää onnistuneita tilaisuuksia. Lammin tilan päärakennus, Lammin Talo, on peruskorjattu vuonna 2002 täysin nykyajan vaatimuksia vastaavaksi – mutta vahvasti perinteitä kunnioittaen.

(Katso lisää kuvia klikkaamalla)

Hyvää ruokaa

Lammin talon emäntä auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuuteesi sopivat ruoka- ja kahvipalvelut jo hyvissä ajoin. Tarjolla on mm. luomu- ja lähiruokaa. Erikoisuutena luomupihviliha, siitä valmistetut tuotteet. Maukkaat kotitekoiset perunalaatikot, kotijuustot, kotileivotut luomuleivät…

(Katso lisää kuvia klikkaamalla)

Toimivat tilat

Tarjolla on mm. uudistuneiden tilojen myötä tilat 150 juhla- ja kokousvieraille ympäri vuoden. Perhejuhlat, häät, kokous- ja virkistyspäivät, saunaillat, pikkujoulut, elämysmatkailu jne. Tilaisuuksiin majoitukset, ruokailut ja ohjelmapalvelut kaikki samasta paikasta. Viihtyisät makuuhuoneet tarjoavat päivän päätteeksi rentouttavan unen.

(Katso lisää kuvia klikkaamalla)

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla;
0400 173440
lammintalo(at)lammintalo.com

Mariella ja Esko Pyhäranta

Lammintie 59
23260 Rautila
0400 173440
logo

Lammintie 59, 23260 Rautila, Suomi Finland